Cololink Sundhed - Kom ind under overfladen med ONDAMED
Vi gennemfører behandlinger, der er tilpasset personlige sundheds behov hos vores kunder. Behandlingsform er vist nedenfor. Ring uforpligtende og hør nærmere på 29767729 eller kig forbi for mere detaljerede oplysninger om behandlinger, der tilbydes og aktuelle kampagner.
 
 
 

 
 
Coaching
 
Grundlæggende handler coaching om at åbne for menneskers potentiale og optimere deres præstationer både i privat- og arbejdslivet. Til forskel fra terapi, hvor man primært tager udgangspunkt i fortidige hændelser, er coaching en fremadrettet proces, hvor fokuspersonen opnår ejerskab til sine løsninger og tager ansvar for at føre dem ud i livet.
 
Coachen har ansvaret for processen, og fokuspersonen for indholdet. Coachens opgave er at stille de spørgsmål, som støtter og stimulerer en konstruktiv og meningsfuld læring og udvikling, der får fokuspersonen til at udnytte sine ressourcer mere hensigtsmæssigt.
 
Ved hjælp af spørgeteknikker kan jeg hjælpe dig med at få kontakt til din evne til at se andre og nye muligheder, så du derved kan ændre på de ting der fastholder dig i din nuværende situation. Du vil bedre kunne forstå årsag og sammenhæng, hvilket vil gøre dig i stand til at tænke og handle ud fra en ny indsigt og bevidsthed.
 
Coaching kan hjælpe f.eks. når du:
  • står overfor en udfordring i dit liv, stor som lille. Eller en konkret problematik af enten privat karakter eller i forhold til arbejdspladsen.
  • føler, at du ikke kan se skoven for bare træer, eller befinder dig overfor en mur, du ikke kan se hen over.
  • føler dig på grund af din udfordring/problematik, i en større eller mindre mental eller psykisk ubalance.
 
Eller måske kan din udfordring handle om at finde ud af, hvordan du opnår et vigtigt mål eller får en drøm til at gå i opfyldelse.
 
 
Priser:
Coaching session på
1 time 490.- kr. 
1,5 time 590,- kr.
Tre sessioner af 1 time 1200,- kr.
Tre sessioner af 1,5 time 1500,- kr.
 
Website Builder provided by  Vistaprint