Cololink Sundhed - Kom ind under overfladen med ONDAMED
Om os
 
Vi er et Team af sundhedsprofessionelle som har en fælles forståelse for, at klientens behov er i centrum. Vores virksomhed er baseret på den overbevisning, at vores kunders behov er yderst vigtige. Vores team er dedikeret til at imødekomme disse behov.
 
Vi vil gerne benytte lejligheden til at opnå din tillid og give dig den bedste service i branchen.
 
 
Catherine Hettich Jensen       2976 7729
 
 
        Sygeplejerske, RN, MPN, CHT  Ondamed Certificeret Practioner Underviser og Salgsagent info@cololinksundhed.com 
 
Catherine Hettich Jensen har arbejdet i  specialiserede områder af Gastroenterologisk og Akut Medicin i 13 år. 6 af disse år med særlig post-graduate uddannelse i Palliation på et af de førende hospicer i Danmark.
I 7 år har Catherine Hettich Jensen arbejdet tæt sammen med den officielle Ondamed Team og opfinder og CEO af  ONDAMED®, Rolf og Silvia Binder, i New York og Tyskland.  At fremme sin uddannelse og kliniske færdigheder i ONDAMED®, PEMF frekvens terapi med undersøgelser og behandling inden for:
Kronisk og Akut Pain management (smerte håndtering), Akutte og kroniske Sports skader, inklusiv Fibersprængninger. Knogleskørhed/Osteoporose, Mave-Tarm forstyrelser, Akut Intestinal sygdom, 
Migræne, 
Lymfedrainage,  og Lungesygdom.
 
Sammen med at undervise verden rundt i ONDAMED®:
       
Basis og Advanced træning kurser. 
Smoking Cessation / Ryge Stop med de official Ondamed  godkendt behandlinger. 
 
Er official salgsagent for ONDAMED® i Danmark.
           

 


Adresse:
Ydunsvej 44
8600, Silkeborg
 
2976 7729
 
Åbningstider:
Mandag - Lørdag, efter aftale
søndag: lukket
Website Builder provided by  Vistaprint
MapQuest Terms and Conditions Maps/Directions are informational only. User assumes all risk of use. MapQuest, Vistaprint, and their suppliers make no representations or warranties about content, road conditions, route usability, or speed.