Cololink Sundhed - Kom ind under overfladen med ONDAMED
 
 
ONDAMED® m/biofeedback PEMF Terapi
klik ordet ondamed for link
 
 
 
ONDAMED biofeedback Unit Class II medical device Det bedre valg til at faa det bedre,
 
 
ONDAMED® styrker kroppens egne naturlige helings processer ved brug af meget lav frekvent impulser.
 MindskerSmerter, ømhed, inflammation, stress og reduce fri radikaler 
Stimulerer:Væv,nerversystem,immunsystem,udrensningudrensning.
Forbedrer: cirkulation,sårheling, søvnmønster
Opbygger:knogle tæthed, nerveregeneration
Fjerner: Rygetrang og nikotin behov. Fjerner effektiv Affaldsstoffer i hele kroppen.


ONDAMED® er PEMF med biofeedback funktion, Behandlingen fremmer genopbygning, afslapning, og afbalancering, der hjælper kroppen tilbage til sin tidligere tilstand af velvære. Systemet benytte sig af meget lav frekvenser der har dokumenteret helings effekt.
 
ONDAMED® (latin for bølge medicin) er en teknologi baseret på specifikke lav frekvent Pulsed Electromagnetic Fields (PEMF) og dets filosofi, som er baseret på Pulse Biofeedback, gør det muligt for terapeuten, at få adgang til den enkelte klients behov.
ONDAMED®'s unikt feature gør det muligt for terapeuten til at overvåge kroppens svar på en lang række af blid lav frekvent elektromagnetiske felter,  introduceret via en hals applikator og vælge hvilke frekvenser der er mest hensigtsmæssige. Disse  signaler bliver derefter leveret til kroppen via den hånd holdt applikator eller de større matrix applikatorer.
 
Vi benytte ONDAMED® teknologien med fordel til behandling af:
 
 • Sports Medicin, Akut og Kronisk skader
 • Pain Management/Smerte lindring
 • Lunge medicinsk sygdomme, især KOL/Rygerlunge
 • Smoking Cessation / RYGESTOP 
 • Detox/Udrensning
 • Pre og Post kirurgisk indgreb
 • Immunsystemet
 • Endokrin Systemet 
 • Lymfedrænage
 • Kemoterapi support
 • Anti Stress
 • ADHD
 
ONDAMED® er en pulsed elektromagnetisk apparat med biofeedback funktion, som en Læge eller Sygeplejerske bruger til at afgøre hvilke frekvenser af lyd, samt de ledsagende svage pulserende elektromagnetiske felter forårsager en reaktion i patientens autonome nervesystem. Midlertidig stimulation med disse frekvenser, kombineret med patientens kognitive og ikke-kognitive deltagelse, fremmer genopbygning, afslapning, udrensning, og afbalancering der hjælper kroppen tilbage til sin tidligere tilstand af velvære.  ONDAMED® afhører kroppens kommunikationssystemer og indfører særlige signaler, der stimulerer den naturlige helingsproces.
 
Kom ind under overfladen med ONDAMED®
 
PRISER:
 •  pr. ½ times behandling 300 kr.
 
 •  pr. 20 min. behandling (sportsskader) 250. kr.
 
 •  DETOX,udrensning (cirka 50 min. 500. kr. )
 
 •  RYGESTOP behandling 1200. Kr. 
                rygestop supplerende behandling 200. Kr.
 
 • Alle Behandlinger i København tillægges 150. kr pr ½ time.
 
 
ONDAMED®  Rygestop behandlingen ligesom alle ONDAMED behandlinger, foregår fuldt påklædt uden fodtøj. 
Under behandlingen ligger du behageligt og afslappet.  
Behandlingen er ca. 1 time i alt.
Behandlingen har ubegrænset effekt, men virkningen ophører, ifald du ryger en enkelt cigaret eller benytter andre nikotinpræparater, såsom; nikotintyggegummi, plaster mm da det vil medføre en ny indkodning af nikotintrang i kroppen. Der er ingen forberedelse til din Rygestop.
Det anbefales at behandlingen udføres på et tidspunkt hvor motivationen for et røgfrit liv er tilstede. Efter behandlingen vil nikotintrangen forsvinde indenfor 2-12 timer. 
I behandlingen indgår en intensiv udrensning. Det er derfor nødvendigt at drikke 2 liter vand dagligt i de efterfølgende 14 dage.
Der må ikke nydes kaffe, te, cola, vin eller spiritus 12 timer efter behandlingen. 
Husk at vanen er refleksbetinget og ikke en fysisk trang. 
 
Ring og hør nærmere allerede i dag... 2976 7729
 
 
Vi fortager ikke Tarmskylning længere.
COLON TARMSKYLNING (Hydroterapi)

 
 
ColonHydroterapi, Tarmskyl maskine
 
Colon Tarmskyl er komplimentær behandling af tyktarmen som sker ved, at man skyller hele tyktarmen med tempereret vand. Behandlingen er blid og helt lugt og smertefri. Det foregår vha. et avanceret apparat. Terapien stammer fra USA, hvor NASA ifm. deres astronaut-programmer i 1960-erne, udviklede metoden til den form vi kender den i dag. Terapien har også stor udbredelse i bl.a. England og Tyskland, hvor vores colon-maskine kommer fra. En blid mave-massage/akupressur udføres under behandling. Behandlingen føles som en let rumlen i maven og som om man skal  
> lidt på toilettet < - der er ingen smerter eller kramper forbundet med behandlingen.
 
Hvem har udbytte af Colon Tarmskyl?
95% af befolkningen har nedsat eller ødelagt ligevægten mellem den naturligt forekommende tarmflora (gode bakterier) og resten af kroppen. Dette skyldes vore meget forarbejdede ffødevarer med farvestoffer, tilsætningsstoffer, konserveringsmidler og medicinrester, som samtidig er ensformig, alt for sukker- og fedtholdig men ofte fattig på vitaminer of fibre!
 
Symbiosen- eller balancen- mellem tarmfloraen og kroppen kan også blive forstyrret af miljøbelastninger og gifte, foruden for meget medicin og andre kemiske medikamenter.
Antibiotika og hormon-præperater, som f.eks. p-piller, har ofte en ganske skadelig virkning på tarm-floraen. Stress og psykisk ubalance har også en negativ indvirkning på balancen i mave-tarmsystemet.Følgevirkningen af den usunde levevis kan føre til, at der dannes belægninger på tyktarms slimhinden- slagger (ufordøjede og forrådnede fødevarerester, medicin osv.) Det er meget vigtigt at opretholde en sund tarmflora dvs., at der skal altid være en højere koncentration af gode tarm bakterier i forhold til de dårlige tarm bakterier. Når der er en højere koncentration af de dårlige tarm bakterier frem for de gode tarm bakterier kan dette skabe en dysbiose eller ubalance og bl.a. kan give grobund for Candida svamp eller andre bakterier, som tager overhånd så bakterierne danner toksiner(gifte), hvorved kroppen kan begynde en "selv-forgiftning"(auto-intoxikation). Vi anbefaler en kur med supplerende probiotic tilskud  i 1 mdr. efter behandling, samtidig med, at en øget væske indtage er nødvendigt for at opretholde væske balancen. 
80% af immun-globulinen(øggehvidestoffer med forsvars-egenskaber) bliver dannet i tyktarmen- og bliver tyktarmens slimhinder først belagt med slagger, nedsættes eller delvis ophører immun-globulin produktion med nedsat immunforsvar til følge. Symptomer pga. en tarm som ikke makker ret kan typisk være:
 
 • Forstoppelse 
 • Luft og maveirritation
 • Oppustet mave
 • Diarré
 • Hovedpine og Migræne
 • Svamp i underliv, svæg o.l.
 • Eksem / Psoriasis
 • Gigt og Muskellidelser
 • Problemer ifm. Divertikler på tarmen
 
På sigt kan en  evt. selv-forgiftning, Candida svamp og ligende være meget belastende for krop og i høj grad også sind. F.eks. gør Candida svamp på sigt, at giftstoffer og vise enzymer får gennemgang i tarmvæggens slimhinde via svampens "rodnet", hvorved kroppen kan få større problemer og lidelser:
 
 • Alvorlig træthed
 • Koncentrationsbesvær
 • Hukommelsesproblemer
 • Unaturligt stort søvnbehov
 • Depression
 • ADHD ligende problemer(urolige, manglende opmærksomhed og koncentraion)
 • Hudproblemer / Acne
 
Og mere end 30% af befolkningen har pga. sygdomsfremkaldende tarm-bakterier, et belastet stofskifte.
Gift- og affaldsstoffer bliver ikke hurtigt nok nedbrudt og udskilt fra kroppen. 
Nobelpristager (1931) Prof. Otto H. Warnburg fastslog ifm. immun-forsvaret allerede dengang, at et svækket immunsystem pga. et forstyrret stofskifter i tarmen, begunstiger dannelse og sprædning af kræfteceller.
Et andet område hvor Colon Tarmskyl har en gunstig virkning er forstoppelse, hvilket en stor del af befolkningen i vores civiliserede verden lider af. På grund af f.eks. stille-siddende arbejde, for lidt motion kombineret med forkert ernærning, indstiller tarmen sin egen normale periodisk pulserende bevægelse (peristaltik).
 
Slagger, tarmbelægninger og fastgroede substanser i udposninger på
tarmen (Divertikler) forhindrer den normale peristaltik og gør videretransporten af afføringen med affalds-stofferne besværlig. Løsningen har hidtil været ganske kradse afføringsmidler, med endnu mere belastende virkning på tarmslimhinden. Ofte bliver den type behandlling en "skrue uden ende", da man kun symptombehandler og ikke afhjælper årsagen effektivt.
 
Personer med akut tarmbetændelse (f.eks Colitis ulcerosa eller Crohns), gravide, med svære hjerte/ kredsløbsproblemer, i stråle behandling, med nyre svigt, eller nyere operation i mave/tarmregionen, samt hvis i intensiv behandling med binyrbarkhormon, som f.eks. Prednisolon/Kortison e.l. præparater, er ikke kandidater til Colon Tarmskyl.
 
Her kan vi meget effektivt istedet behandle med ONDAMED® DETOX.
Gennemsnitlig 2-4, 50 min behandlinger. 
Pris 500 kr. pr behandling
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  
Website Builder provided by Vistaprint